Senna Remijn remonteert Deen Nielsen in laatste meters bij junioren

Na de twee solo’s in de nieuwelingenwedstrijden kregen we in de Kruibeekse juniorenwedstrijd een zeer attractieve strijd om de overwinning. Pas op de streep viel de beslissing.

Senna Remijn, Seppe Van Den Boer, Wies Nuyens en Weis Daniel Nielsen maakten snel een eerste schifting en gingen er met zijn vieren vandoor. De Nederlander Senna Remijn kon zich in de tweede wedstrijdhelft afzonderen met de Deen Weis Daniel Nielsen en gaven elkaar geen duimbreed toe. In de laatste hectometers vochten ze het onder elkaar uit. “Ik wist dat ik niet met Senna naar de aankomst mocht,” vertelde de Deen, die zich in de laatste modderstrook probeerde af te zonderen. “Dus gaf ik in de laatste modderstrook alles.”

Senna Remijn verloor even het contact met de klikpedalen en moest zo de Deen even laten gaan. Hij gaf zich echter niet gewonnen en bleef strijden tot op de streep. Met succes: op een tiental meter van de aankomst verraste hij Nielsen met een ultieme remonte. “Deze zege komt als een verrassing. Gisteren werd ik nog tiende in de cross van Mechelen, dus ik was gekomen voor een top tien-notering,” aldus Remijn.

© Photopress

Deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op WhatsApp